Acai

Acaibäret kommer från Brasilien och har ätits där i hundratals år. Hälsobäret är på allas läppar och syns i både TV och i tidningsartiklar över hela världen. Tusentals människor säger att Acaibäret har hjälpt dem till ett hälsosammare liv. Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Acaibär – Superbär fullt med antioxidanter

Acai uttalas [Ah-Sigh-Ee] och kallas för en superfrukt. Bäret har en utsökt smak med en blandning av bär och choklad. Acaibäret ser ut som ett blåbär och växer vilt i klungor högst upp i palmträdet Acaizeiro i Amazonas regnskog. Bäret har ätits i århundranden och i Sydamerika har man utvecklat användningen inom folkmedicin.

Hur fungerar Acai?

Acai Bär

PROVA ACAI BÄR REDAN IDAG

Köp superbäret Acai Sprängfyllt med Antioxidanter idag! Gå ner i vikt naturligt med superbäret Antioxidanerna i superbäret Acai gör dig Piggare och friskare .
Effekt: Minskat sötsug, viktminskning, immunsystemsstärkare.
Rabatt: 15%
Spana in superbäret Acai här!

Acaibäret skördas mestadels vilt och fryses inom 24 timmar efter skörd ner för att behålla alla näringsämnen. Endast 10% av acaibäret består av fruktkött och det är dessa 10% som används och blandas med vatten för att kunna användas. Blandningen kallas fruktpuré (pulp) och används till produkter som extrakt, smoothies, pulver och drinkar m.m. Acai och Guarana är en klassisk blandning och används till müsli. Resterande 90% är acaibärets kärna.

Företagsamma brasilianare kommersialiserade acaibäret, frös ner det och fraktade det till Rio de Janeiro. Det blev snabbt drinkvalet nummer ett bland kostmedvetna grupper som surfare och atleter då Acai hjälper vid viktminskning. I början på 90-talet var Acai en stor del av rio de Janeiros beachkultur och har sedan dess kommit på bred front först till USA och nu även Europa.

Näringsinnehåll

Açaibäret är kanske den mest näringsrika av superfrukter vilket flera olika studier också visat. Du får mer energi i kropp och hjärna och lättare att fokusera i en allt stressigare vardag med hjälp av acai. Açai innehåller många vitaminer, mineraler och nödvändiga nyttiga fettsyror. Açai innehåller Vitamin B1 (Tiamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin C, Vitamin E (Tocopherol), järn, kalium, magnesium, fosfor och kalcium.

Utöver detta innehåller Açai hälsosamma Omega 6 och Omega 9 fettsyror, aminosyror och är en utmärkt källa för kvalitativt protein. Oleic (Omega 9) är en enkelomättad nödvändig fettsyra som sänker halten av dåligt kolesterol och underhåller halten av fördelaktigt kolesterol. Linoleic (Omega 6) är en fleromättad nödvändig fettsyra som har samma funktion som Omega 9. Mycket av energin i Açai kommer från dessa nyttiga fettsyror som förbättrar blodcirkulationen.

Açai är rikt på fiber som hjälper matsmältningen. Större delen av kolhydratintaget vid konsumtion av Açai är fiber. Açai innehåller också många värdefulla fytosteroler. Steroler är kemiska föreningar av växtcellmembran som har flera goda effekter för människokroppen, bland annat reduktion av blodplasma-kolesterol.

Jämfört med andra frukter och juicer är innehållet i Açai extremt. Men det som verkligen gör Açai speciellt är halten av antioxidanter. Açai innehåller mellan 3-6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär och 30 gånger mer antocyanin än ett glass rött vin. Om man jämför Açai med juiceprodukter från Mangosten har Açai 6 gånger mer antioxidanter.

Vad Acai gör för dig

  • Sprängfylld med antioxidanter
  • Gör dig friskare och starkare
  • Du får mindre sug efter sötsaker
  • Du får hjälp med viktminskningen
  • Till toppen

    ACAI 15% rabatt