Banta

Att banta låter som en snabb väg till viktminskning. Vi anser att orden banta och bantning är ord som är och låter hårda. Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Banta sunt

Att vara hård mot sin kropp på fel sätt, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt eller att lägga på sig vikt, tycker inte vi känns särskilt naturligt. Vi ser hellre att du är snäll mot din kropp, vårdar din kropp och tar hand om dig själv. Att vara hård mot din kropp på rätt sätt är att ställa om sig mentalt inför ditt mål. Du bestämmer över din kropp och hur du ska må. Din idealvikt når du genom att med hjälp av disciplin nå dina mål. Det handlar om en livsstil. Vi ser att många använder ordet banta och refererar till bantning istället för att använda frasen gå ner i vikt och refrerera till viktminskning.

Vi har som mål att du ska hitta rätt väg att banta hos oss. Oavsett vilken metod eller tid du vill använda för att nå den vikt du vill med din bantning. Att banta kan vara svårt, vi vill göra det lätt för dig att banta. Vad tycker du om vårt mål? Vi bantar tillsammans ;)

Ett glädjande besked är att allt fler svenska håller vikten. I Dn skriver Anna Bratt om den ökade medvetenheten i vikten av att ta hand om sig själv.

Det skrivs bland annat om att medierna uppmärksammat om hur farligt det är att vara fet. Något som vi ofta beskriver. Också om vikten att förebygga övervikt genom bland annat motion. Något som också kan ha en bidragande effekt är att vi alltmer blivit intresserade av att laga mat.

Om trenden håller i sig är det jättebra! Tänk att slippa banta. Tyvärr blir det svårt för alla människor att hålla. Vissa av oss lever mycket stressiga liv och ibland tar sötsuget överhand.

Till toppen