Bantarpiller

Det kan vara en bra fördel att använda bantarpiller. Dels påverkar bantarpiller kroppens inre funktion. Beroende på vilket bantarpiller du använder så fyller produkterna olika funktioner och innehåller olika ämnen. Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Om bantarpiller

Att använda bantarpiller

Ibland kan det vara en bra fördel att använda bantarpiller. Dels påverkar bantarpiller kroppens inre funktion. Beroende på vilket bantarpiller du använder så fyller produkterna olika funktioner och innehåller olika ämnen.

Det finns en mängd bantarpiller på marknaden. Vi beskriver hur Bantaxin i Sverige känt som Glycotil, som är ett norskt preparat som hjälper dig när du vill minska din vikt.

Bantarpillrens olika funktion och verkan

Bantaxin är ett seriöst bantarpiller som blockerar kolhydrater. Supreme Weight Control Complex är en komplett måltidsersättare, byt ut minst 2 måltider per dag till Supreme Weight Control Complex för viktminskning., Ultimate Diet Complex Ett gott, kalorisnålt och mättande pulver utvecklat med hänsyn till den absolut senaste forskningen inom kost och viktkontroll! Ultimate Diet Complex ett gott, kalorisnålt och mättande pulver utvecklat för att ge dig en komplett näringsprofil under diet.

3 poulära viktminskningstillskott

 • 1. Grönt te extrakt
 • Grönt teextrakt är en populär ingrediens i många viktminskningstillskott.

  Detta beror på att många studier har visat den främsta antioxidanten i den, EGCG, hjälper att öka fettförbränning.

  Hur det fungerar: Grönt teextrakt antas öka aktiviteten hos norepinefrin, ett hormon som hjälper dig att bränna fett.
  Effektivitet: Flera studier visar på att grönttextrakt kan öka fettförbränning och orsaka fettförlust, särskilt i magområdet.
  Biverkningar: Grönt teextrakt tolereras vanligtvis väl. Det innehåller en viss mängd koffein och kan orsaka symtom hos personer som är koffeinöverkänsliga.

  Dessutom bör alla hälsofördelar med att dricka grönt te vara tillämpliga på grönt teextrakt också.

 • 2. Koffein
 • Koffein är det vanligaste konsumerade psykoaktiva ämnet i världen.

  Det finns naturligt i kaffe, grönt te och mörk choklad, och blandas i många bearbetade livsmedel och drycker.

  Koffein är en välkänd metabolisk aktiverare, och tillsätts ofta i kommersiella viktminskningstillskott.

  Hur det fungerar: Kortsiktiga studier har visat att koffein kan öka metabolism med 3-11% och öka fettförbränningen med upp till 29%.
  Effektivitet: Det finns också några studier som visar att koffein kan orsaka viss viktminskning hos människor.
  Biverkningar: Vissa individer kan efter stort intag av koffein drabbas av ångest, sömnlöshet, irritation, illamående, diarré och andra symtom. Koffein är också beroendeframkallande och kan minska sömnens kvalitet.

  Det finns verkligen inget behov av att ta ett tillägg eller ett piller med koffein i den. De bästa källorna är kvalitet kaffe och grönt te, som också har antioxidanter och andra hälsofördelar.

 • 3. Hallonketon
 • Hallonketon är ett ämne som finns i hallon, vilken också ger dess karraktäristiska doft.

  En syntetisk version av hallonketoner säljs som ett viktminskningstillägg.

  Hur det fungerar: I isolerade fettceller från råttor ökar hallonketoner nedbrytning av fett och ökar nivåerna av ett hormon som kallas adiponektin, som tros vara relaterat till viktminskning.
  Effektivitet: Det finns inte en enda studie om hallonketoner hos människor, men en råttstudie med massiva doser visade att de minskade viktökning.
  Biverkningar: Förmodligen kommer dina rapar att få en ton av hallon

  Till toppen

  Viktminskning - Klicka här!