Bantaxin

Bantaxin är ett "bantarpiller" från det norska företaget Nushape. Bantaxin kan enbart beställas via Internet då det är Nushapes enda marknadskanal i Sverige. Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Bantaxin

GLYCOTIL

Glycotil hämmar sockerupptaget i tarmen. Beställ det nya bantarpillret till ett värde av 1194 kr Helt GRATIS. Du betalar endast 79 kr i porto.
Beställ Clycotil Klicka här!

Om Glycotil

Glycotil innehåller ett extrakt av det naturliga ämnet klorogensyra som utvinns ur gröna, orostade kaffebönor. Klorogensyra hämmar sockerupptaget i tarmen. Socker som kroppen normalt ska använda som bränsle. Trots minskning av sockerupptaget får din kropp ändå i sig alla de nödvändiga näringsämnena (vitaminer, salter, mineraler, fett och proteiner) från allt du äter. Därmed får kroppen ett extra bra utgångsläge för att vara i optimal balans. Det enda som har försvunnit är en mängd energi från sockret i tarmen.
Klorogensyran aktiverar också ämnesomsättningsenzymet lipas, som är helt avgörande för en snabb förbränning av kroppsfett. Kroppens ämnesomsättning behåller sina normala funktioner. Kroppen registrerar istället ett energiunderskott och hämtar därför energi från sina reserver, ditt kroppsfett!!

Till toppen

Viktminskning - Klicka här!