Idealvikt

När du väl har bestämt dig för att gå ner i vikt kan vi hjälpa dig på vägen att nå din idealvikt med våra sunda viktminskningstips.
Feet

www.viktminskningstips.se - Tips till en sund hälsa

Din idealvikt bestämmer du själv. Vi råder dig att ha en idealvikt som bestäms av ditt BMI - Body Mass Index. Om du håller en vikt inom BMI med sunda matvanor och motionsförhållanden mår kroppen som bäst. Det är vetenskapligt bevisat. Du når din idealvikt genom att först bestämma dig för att du verkligen vill gå ner i vikt. Du ska sedan sätta upp mål för din viktminskning. Vill du gå ner några kilo efter en graviditet eller vill du gå ner mer efter många år av viktuppgång? Det krävs olika strategier för att gå ner i vikt beroende på vilken typ av viktminskning du önskar.

Alla vet att det inte finns någon enkel genväg till viktminskning. Bra kost, ett sunt leverne med motion och god sömn är viktiga punkter för att gå ner i vikt. Du når din idealvikt genom att först bestämma dig för att du verkligen vill gå ner i vikt. Du ska sedan sätta upp mål för din viktminskning. Vill du gå ner några kilo efter en graviditet eller vill du gå ner mer efter många år av viktuppgång? Det krävs olika strategier för att gå ner i vikt beroende på vilken typ av viktminskning du önskar.

Att nå din idealvikt

Att nå din idealvikt är kanske inte den enklaste uppgift du stött på i ditt liv. Däremot så kan du med tålamod nå din idealvikt.
Till toppen

Viktminskning - Klicka här!


Omega 3